Uw vermelding

Iedere winkel

Iedere winkel en ieder restaurant in het centrum van Voorburg kan kosteloos worden vermeld op deze website. Ontbreekt uw winkel of restaurant? Neem contact met ons op via het contactformulier. Een vermelding bevat de naam, het adres en een beschrijving van uw winkel of restaurant.

Uitgebreide vermelding

Wilt u meer informatie vermelden? Dat kan voor € 36,- per jaar, dus € 3,- per maand. Wat ontvangt u hiervoor?

  • Ruimte voor foto’s
  • Onbeperkt wijzigen van uw vermelding
  • Een link naar uw website

Musea / cultuur / goede doelen

Musea, culturele instellingen en goede doelen hebben kosteloos recht op een uitgebreide vermelding. Voorwaarde is dat uw activiteiten niet uitsluitend commercieel zijn en dat uw instelling voor iedereen toegankelijk is.

Tijdelijk gratis

U kunt tijdelijk in aanmerking komen voor een gratis uitgebreide vermelding op winkelen-voorburg.nl. Dat doet u door op uw eigen website een link naar deze website te plaatsen. Voorwaarde is dat de link samen met de tekst “Winkelen in Voorburg” of “winkelen-voorburg.nl” goed zichtbaar en begrijpelijk zijn. De link mag maximaal één klik van uw homepage verwijderd zijn.

Als u dit heeft gedaan dan stuurt u ons een bericht en binnen enkele dagen kunt u uw eigen pagina bijwerken. Zolang de link op uw website staat kunt u gebruik maken van de gratis vermelding.

Extra uitgebreide vermelding

Als u wilt kunt u een extra uitgebreide vermelding op deze website krijgen. Dit kost € 72,- per jaar, dus € 6,- per maand.

Naast alle opties van de uitgebreide vermelding krijgt u nu en in de toekomst geen reclame van derden op uw pagina en bent u bij toerbeurt zichtbaar op de homepage.

Om de extra uitgebreide vermelding de nodige exclusiviteit te bieden wordt deze per branche slechts één keer vergeven.

Adverteren

Heeft u geen winkel in het Centrum van Voorburg en wilt u toch een vermelding? Dat kan voor € 144,- per jaar.

Dit is bijvoorbeeld ideaal voor aannemersbedrijven of makelaars.

Tarieven en voorwaarden

Bovenstaande tarieven zijn exclusief 19% omzetbelasting en geldig voor het jaar 2012. De tarieven worden jaarlijks opnieuw vastgesteld en zijn mede afhankelijk van het aantal bezoekers aan deze website. Bij bestelling ontvangt u een factuur die u binnen 14 dagen dient te voldoen. Bij overschrijding van deze termijn wordt uw vermelding of advertentie opgeschort totdat wij de volledige betaling hebben ontvangen.

 

Close [X]